Omat koirani

Asumme Lopella Kanta-Hämeessä pientilalla. Meitä on neljä henkeä, minä, mieheni ja kaksi lastani. Nykyään yksi paimensukuinen suomenlapinkoira Manna ja karkeakarvainen saksanseisoja Nelli.

Minulla on sijoitettu Mannan viimeinen pentueesta Ruska tyttö, joka on astutettu 10/2020. 

Manna (Puhuripeikon Inan ilo) valloitti  upealla  luonteellaan. Mannaa eläimellä niin helppoa, kun voin pitää sen vapaana missä ja milloin turhaa. Innostuin niin tämä ihanasta paketti, tulee kävijä kennelliiton kasvattajakurssin 2011, missä jälkeen sai oman kennelnimen.

Ensimmäinen pentueesta pidin ihana Hilla neidin, joka peri emänsä hyvä luonteen ja ripauksen rohkeutta päälle. LapinMannalaiset kasvavat perheen keskellä. Pihallamme tepastelee myös erillaisia kanoja, Islanninhevonen Aura ja welsh / arabi Rosita sekä lampaita,joilla harrastamme lammaspaimennusta.

Pennut vastaan ??temmeltää yhdessä perheen kanssa niin niin kuin kuin. Ja tutustuvat pihaneläimiin. Tällä hetkelläsijoitettu on Lapinmannan Ruusunmarja.

Totutan pentuja jo pienestä alkaen kaulapantaan, ulkoiluun ja pihan eläimiin.

Pennun luovutan sirutettuna, madotutukset hoidettuna ja pennut rekisteröidään. Mukaan annan pentupaketin mm. kirj. hoito-ohjeet ja ruokaa.

Tervetuloa tutustumaan LapinMannalaisiin, täällä sinua odottaa Manna ja minä.

 


Manna – Puhuripeikon Inan Ilo
FIN41185 / 08
s. 11.7.2008

lonkat A / A
silmät ok, 2014 tark.

Pompen status-terve.

DM-terve

Katselmus 2018

eläinlääkäri 3 sij.

Hyvä pää, kaunis narttumainen ilme.Liikkuu hyvällä askeleella, joka heman ahtaasti takaa.Esiintyy hyvin.Tuomari Riikka Tuomisto

Mannan kanssa harrastaa kotipuuhailuna omien lampaiden paimennusta, pihan eläinten pussailua 🙂


 

Comments are closed.