Omat koirani

 

Asumme Lopella Kanta-Hämeessä pientilalla. Meitä on viisi henkeä, minä, mieheni ja kolme lastani. Nykyään yksi paimensukuinen suomenlapinkoira Manna ja karkeakarvainen saksanseisoja Nelli.

Minulla on sijoitettu Mannan viime pentueesta Vilja tyttö, jolle odotetaan pennut tulevaksi.

Manna (Puhuripeikon Inan ilo) valloitti  upealla  luonteellaan. Mannan kanssa eläminen niin helppoa, kun voin pitää sen vapaana missä ja milloin vain. Innostuin niin tästä ihanasta paketista, että kävin kennelliiton kasvattajakurssin 2011, jonka jälkeen sai oman kennelnimen.

DSC_1081

Ensimmäinen pentueesta pidin ihana Hilla neidin, joka peri hänen emänsä hyvä luonteen ja ripauksen rohkeutta päälle. LapinMannalaiset kasvavat perheen keskellä. Pihallamme tepastelee myös alholaisia maatiaiskanoja, Islanninhevonen Aura, Shetlanninponi Bella ja kainuunharmas uuhia, joilla harrastetaan lammas paimennusta. Pihalla on myös kalkkunoita.

Perheen omat koirat ovat kilttejä ja pennut saavat temmeltää yhdessä perheen kanssa niin sisällä kuin ulkona. Tällä hetkellä jatkan kasvatusta sijoitusnartuilla,jotka ovat Lapinmannan Vilja tyttö ja myöhemmin Lapinmannan Ruusunmarja.

Totutan pentuja jo pienestä alkaen kaulapantaan, ulkoiluun ja pihan eläimiin.

Pennun luovutan sirutettuna, eläinlääkärin tarkistamana, madotusten hoidettu ja rekisteröityneenä. Mukaan annan pentupaketin, joka sisältää mm. kirj. hoito-ohjeet, ruokaa.

Tervetuloa tutustumaan LapinMannalaisiin, täällä sinua odottaa Manna ja minä.

 


KUVIA-158Manna – Puhuripeikon Inan Ilo
FIN41185 / 08
s. 11.7.2008

lonkat A / A
silmät ok, 2014 tark.

Pompen status-terve.

DM-terve

Mannan kanssa harrastetaan kotipuuhailuna omien lampaiden paimennusta, pihan eläinten hoitoa pussailua 🙂


 

Comments are closed.