Sijoitukseen

 

02.08.2012-440Harkittako sijoitusnarttua?

Sijotusnarttu on se tyttö pentueesta, joka sulattaa sydämeni ja palaa noin kolme vuotta vanha kasvattajan luokse tehdä pennut.

Käytän kenneliiton sijoitussopimusta . Sen mukaan sijoitusnarttu tekee yhden  pentueen kasvattajalleen, harkintani mukaan. Pentu on kuitenkin sinun. Se on sinun koirasi.

Sijoitusnarttu valitaan jo pentuna sopeutuvan ja rotutyypillisen luonteensa ja hyvän rakenteensa vuoksi. Sijoitusperhe myös sitoutuu ottamaan vakuutuksen pennulle. Sijoitusnartun haltija, maksaa koiran normaalit eläinlääkärikäynnit ja kulut, minä maksan mahdolliset näyttely- ja pennutusajan kulut sekä kaikki PEVISAAN liittyvät terveystarkastukset.

02.08.2012-110

Sijoitusnarttu omistuksessani kunnes yksi pentue on saatettu maailmaan: sen jälkeen rekisteröinti siirtyy sinulle.

Sijoitussopimusta ei heppoisin perustein pureta, vain siinä tapauksessa, että koira selvästi voi huonosti tai sen hoito ei täytä peruskriteerejä. Sijoitusnarttua ei esim. saa lihottaa pullamössökoiraksi, koska ylipaino on selkeä terveysriski jo koiran omalle kehitykselle ja lisää riskejä synnytyksessä.

Mieti siis pystytkö antamaan koirasi kasvattajalle kolmeksi kuukaudeksi pennutusta varten ja mahdolliset hoitojaksot. Sijoitusnartun omistaminen vaatii sopeutumiskykyä ja yhteistyötä. 

En anna koiraa sijoitukseen ennen kun olen tutustunut sijoitusperheeseen. Sijoitusnartun olisi myös hyvä asua koht.lähellä kotiamme.

Jos ehdot kiinnostavat, ota yhteyttä kun aika on oikea.

Comments are closed.